Promo ! Klik Ler..

Thursday, October 6, 2011

:: Saya dan dia ::

Assalamualaikum wbt.

Semakin hari,semakin dekat dgn BUC.
Semakin hari, semakin rapat dgn dia.
Dia dan ana sentiasa bersama.
Sampai dalam kelas pun, tgh2 kuliah, sempat lagi nak usha dia.
Takut kalau ada apa2.

Dia adalah....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/
HANDPHONE.
*jgn ingat 'dia' itu adlh orang :D*

Tugas publikasi ni especially bila melibatkan event yang besar ni payah jgk kan.
Actually bukan lah payah, cuma banyak benda nak kena urus.
Xpe lah, tanggungjawab.
Serius jd AJK Publikasi kt cni x sama mcm kat sekolah dulu.
Huhuhu.

:)

- Hp pemberian Ayah sejak 2009.Hp pertama ana sehingga kini.Biarlah org lain dh guna yg canggih,yg touch  ape semua, ana akan guna hp ni smpai akhir hyt dia =)
Hp yg banyak berbakti.
Trimas hp :) -

2 comments:

- Haikal Fansuri said...

wah, nampaknya enti semakin pandai menyelitkan elemen suspen dlm penulisan. [senyum]

teruskan menulis, i folo :)

Nur Afiqah Mohd. Anuar said...

agaknya enta terfikirkan apa waktu baca tu yep ? [thinking + wondering]

:)
Menulis selagi mampu..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...