Promo ! Klik Ler..

Monday, December 19, 2011

:: Minggu Lepas ::

Assalamualaikum wbt.
Ana doakan shbt2 ana semuanya sihat dan sentiasa dalam lindungan Allah SWT.

Maafkan ana kerana telah terlalu lama membiarkan blog ini sepi tanpa sebarang post.
Terlalu banyak kerja menunggu.
Lab, kuliah, diskusi ditambah pula dengan program PERMAI 24 ni.
Huhu.
=_=

Sebenarnya minggu lepas ana cukup stress dan tension.
Tension sebab model gigi yang ana buat banyak kali kena reject dengan dosen sebab ada yg x sama.
Memang minggu lepas kerja ana asyik menangis je.
Masa dalam lab rasa nak menangis, tapi tahan.
Tapi bila cakap dgn kawan, ana terus menangis.
Terlalu stress.
Bayangkanlah bila kawan2 anda dah siap model gigi, hanya anda sahaja yang tertinggal jauh di belakang.
Pasti stress bukan ?
Bila balik rumah, lagi la..
Berderu-deru air mata mengalir.
Huhu.
Apapun Alhamdulillah sebab ada akak senior yg 1 fakultas.
Dia banyak tolong.
Ye la, x sanggup tgk junior dia menangis dan asyik bermuram durja sepanjang minggu lepas.
Hilang keceriaan cik Afiqah minggu lepas.
Ntah kenapa cukup susah nak senyum.
Dalam kepala hanya ada perkataan "Gigi, gigi, gigi."
Huhu.
Ni baru lab, belum koas lagi.
Nanti koas confirm lagi penat dan stress kan ?
Belum kerja lagi kan ?
Huhu.

Apapun, bersabarlah kerana setiap yang dilalui sekarang adalah untuk kesenangan masa hadapan.
Bersusah susah dahulu, bersenang senang kemudian.

Anda yang pilih kos ni tanpa sebarang paksaan kan, Afiqah ?
:)
Apapun, Allah swt sentiasa ada di sisi kita.
Dekatkan diri padaNya.
Ingatlah Dia sentiasa.
Allahuakbar.
Allah penjaga kami.
:)

Wassalam

Wednesday, December 14, 2011

:: SPM ::

Assalamualaikum wbt.

Semalam dgn rasminya adik ana nama Athirah tu dah habis SPM dan juga dah rasmi tamat high school.
Emm,mesti sedih kan.
Ye lah, 5 thn sekolah kt situ, tup tap, dah habis dah.
Mcm x sgka je Thirah dah hbs SPM.
Rasanya baru smlm je Thirah baru daftar masuk form 1 kt Ta'ayah.
Apapun, SPM dah habis.
Sekarang masa untuk bertawakkal setelah berusaha sebaik mungkin.
InsyaAllah, ALong yakin Thirah dah buat sebaik mungkin.
Doa banyak2 k.
:)

Duk rumah tu, leh la tlg2 Mak Ayah kan.
Leh tlg ajar adik Syakir dgn adik Anis yang nak PMR dan UPSR thn dpn ;)
Believe me, u will miss Ta'ayah a lot after this !
:D

Take care.
Wassalam.

Tuesday, December 13, 2011

:: Email ::

Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah, kita masih hidup sehingga ke saat ini, semoga Allah meredhai segala apa yang kita lakukan selagi ianya tidak bercanggah dengan syariat, insyaAllah :)

Tadi cek Gmail.
Ada 1 emel masuk drpd Pihak PERMAI 2011.
Dia bagi panduan peserta permai.
Ada sekali jadual sepanjang program.
Sungguh ana teruja melihat tentatif program tersebut.
Sebab apa, sebab apa, sebab apa ??
Ce teka ?
Hehe..
Sbb slot2 dia semua psl baitul muslim.
Heh !
Ala, kan dah memang tema dia psl BM, of course la kan.
Ish2..

Hmm,nanti ada forum tajuk 'cinta vs mukabuku'.
Pastu ada slot psl BM la.
Hehe..cnfirm seronok kan?
Ilmu baru kot.
Apapun, kena ambil serius apa yang bakal dipelajari nanti.
Penting utk masa depan, cewah ;P

Lepas tu, excited jugak sebab pakaian sepanjang program utk Muslimat adalah baju kurung.
Senang citer.
X pyh nak fikir2 nak pakai baju apa.
Baju kurung..Hehe..Alhamdulillah :)

Ya Allah, permudahkanlah segala urusan kami.
Ameen.

COUNTDOWN to PERMAI 2011 JAKARTA > 11 hari lagi ! ;)

Wassalam.
                                                                                       

Monday, December 12, 2011

:: Minggu Depan ! ::

Assalamualaikum wbt.
Ana doakan sahabat2 semuanya sihat sejahtera,insyaAllah.
Jika ada masalah, semoga masalah tu cepat2 diselesaikan.
Sesungguhnya segala apa yang kita hadapi, semuanya itu adalah ujian daripada Allah SWT.

Hmm..hari ni dah 12 Dec 2011.
Tgk kt kalendar, minggu depan dah PERMAI (rujuk gambar kt bawah ni).

- Kredit -

Cepatnya masa berlalu.
Dan tanpa ana sedari, hanya tinggal bbrp hari je lg dah nak masuk 2012.
Ya Allah, 2012.
Engkau dah 22 tahun lah thn depan Afiqah.
Btl ke ni ?
Dah cukup matang ke ? Huhu.

Ok, back to the picture.
Minggu depan ada PERMAI.
24-26 Dec 2011 dkt Jakarta.
Penceramah Ustaz Hasrizal dan Ustaz Sallim A.Fillah.
Tema PERMAI mcm yg tulis kt gmbr tu.
Tp psl Baitul Muslim la.
Hehe..Mesti best kan ?
;)

Excited nak pergi.
First time nak jalan2 kat Indonesia ni.
Semoga dipermudah segala urusan.
Balik je dr PERMAI, trs ada exam blok 11 tanggal 5 Jan 2012.
Huhu..Hbs la..
Apapun, pandai2 lah urus masa ye cik Fiqah.

Till then, wassalam (^_^)

Sunday, December 11, 2011

:: Kami Mahu ke Sini ::


- Kredit gmbr kpd Ayah trsyg, gmbr umrah Ayah 2010 -

Ya Allah, sampaikanlah kami ke sini.
Semoga suatu hari nanti kami bisa datang ke sini.
Sungguh kami sangat ingin datang ke sini.
Subhanallah, sungguh tenang melihat tempat ini.
Permudahkanlah ya Allah, permudahkanlah.
Ameen Ya Rab.

P/s : Nak bagi Mak dgn Ayah dulu pergi, lps tu baru nak pergi :)

Friday, December 9, 2011

:: Peta Studi Ana ::

Assalamualaikum wbt.
Tak tahu nak post apa sebenarnya, tapi still nak post jugak something.
Belek2 gambar, last2 jumpa gmbr ni.
Haa, ni lah peta studi ana selama 7 semester.
Right now ana berada di sem 3, blok 11.


After this, dalam bulan Februari 2012, ana akan masuk sem 4 dah, insyaAllah.
Kalo tgk kat peta tu, habis je sem 7 which means dah habis buat skripsi (senang nk ckp, tesis la), ana akan terus masuk koas (clinical) pada sem 8, insyaAllah.
Sem 8 koas sampai sem 10 !
Ameen3x, insyaAllah :)
Doakan ana.
Ana pasti akan mendoakan kalian.
Semoga kita semua berjaya dunia akhirat, ameen ya Rab.

P/s : Penat sangat2 dan agak tension ckit blok 11 ni, kerja lab banyak..Huhu..Tu yg update something kt blog ni..Tgk peta ni, rasa bersemangat balik ! Tak lama dah nak habis ni Afiqah ! Chaiyok2 ! ;)


Wednesday, December 7, 2011

:: Nak Tengok ? ::

Assalamualaikum wbt.
Apa khabar sahabat2?
Semoga semua sihat2 ya.
Ana minta maaf lama x update sebab minggu lepas dan minggu ni dan minggu seterusnya ana sangat bz dengan lab.
Blok kali ni memang bz.
Ni lah blok yang menguji skills kami semua sebagai bakal dentist.
Menarik dan best :)
Semakin lama, semakin 'berseni' tangan ana ni.
Huhu :P

So far, ana dah carving gigi dan mencetak dan menanam wax dan gyps dalam cuvet.
Ana tau mungkin ada yang x faham.
Tapi x pe lah.
Tengok je lah gambar2 ni.
Ni semua gambar2 cetakan gigi yang ana buat kat kawan ana.
Tapi yang ana tunjuk ni yang x jadi.
Maksud x jadi tu bukan apa, yang part gusi tu dah pecah.
Tinggal leh nampak gigi dan frenulum je.
X pe la kan ?
Hehe.

InsyaAllah, lepas ni boleh dah kot nak mencetak gigi orang.
Rasa macam nak aplikasikan ilmu ni kat family la masa balik cuti nanti.
Mesti best kan ?
:D

So..
X tau nak cakap apa dah.
Enjoy lah gambar ni.

Kalo x faham, leh tanya je k.
Tapi jangan tanya yang susah2 sebab ana baru sem 3.
Hehe.

Ni cetak guna gypsum. Gypsum warna putih.


Ni cetak guna dental stone, kaler biru.


Ni bukan lollipop ok.

Ni pulak bukan aiskrim.Hehe.




Ok..Gmbr kat bwh ni saje nak letak.
Semalam bukak posa makan ayam penyet.
First time makan kt kedai ni.
Sblm ni makan ayam penyet kat kedai lain.
Sedap la ayam penyet ni.
Sambal dia sedap, melekat bau kt tangan ;P


Tu je..
Maaf x dpt nak tulis banyak.
Mampu ltk gmbor je.

Take care.
Ilalliqa'
Wassalam 
(^_^)

Thursday, December 1, 2011

:: Ibu Bapa Memahami ::

Assalamualaikum wbt.
Apa khabar sahabat-sahabat ?
Ana doakan semua sahabat sihat yep.
Semoga kita sentiasa menjadi hambaNya yang bersyukur :)
Alhamdulillah.
Moga lidah dan hati kita sentiasa basah dengan zikrullah.

Post tentang Ibu Bapa.
Tengah mode rindu Mak Ayah yang teramat :)
Semalam tgk duit dlm sampul, emm, ada ckit la, rasa mcm perlu bgtw Ayah lg, tp x nak la, kesian pulak, pdhal Ayah baru je bg kemarin.
Then, ptg tu, tgh kelas tiba2 dpt SMS drpd Ayah.
Ayah ada transfer duit dlm akaun utk belanja sampai hjg bulan ni.
Ya Allah, terkejut + terharu sangat.
Mcm mana Ayah boleh tahu kalo anaknya sdg kekurangan duit?
Masa tu ana buat konklusi bahawa TELEPATI antara ibu bapa dan anak2nya itu sangat kuat.
Mak Ayah kita sebenarnya cukup2x memahami kita.
Kita duk lah diam mcm mana pun, lambat laun mesti Mak Ayah kita akan tahu dan faham jugak.
Kita balik rumah buat muka masam, mesti nanti Mak @ Ayah kita akan perasan kita sdg ada masalah.
Pendek kata, Mak Ayah lah orang yang paling memahami kita berbanding kawan2 kita.
Setuju tak ?

Tapi....
Cuba kita fikir balik.
Mak Ayah kita cukup faham akan kita.
Tapi, kita pernah ke faham mereka?
Soalan ni cukup menusuk jiwa.

Mak Ayah aku cukup faham aku, tapi selama ni aku pernah ke faham Mak Ayah aku ?
(Maaf, ana guna "aku" kat sini)
Kalo tgk kt drama TV, salu ada je anak marah kt parents dia, pastu sebut cmni,
"Mummy daddy ni x pernah faham **** !"
Haiyaaa..cuba fikir banyak kali, parents kita sbnrnya faham kita, sebab tu kadang2 ada bbrp hal yang dia rasa x baik utk kita then dia x izinkan kita.
So, janganlah ckp mcm tu.
Kecik hati parents.
Bila parents dah kecik hati, kita juga akan berdosa.
Kita x nak tambah dosa kan ?
Kita nak jadi anak yang baik kan ?
Anak yang soleh dan solehah, insyaAllah :)

Ya Allah ya Tuhanku, terima kasih kerana mengurniakanku Mak Ayah yang cukup memahami anaknya ini.
Ampuni hamba di atas segala perlakuan burukku yang menyinggung hati Mak Ayah ku.
Sungguh, ku berharap ku adalah anak yang dapat memahami Mak Ayah ku dalam apa jua keadaan.

Mak Ayah..
Along dan adik2 sentiasa mendoakan Mak Ayah.
Kami semua akan sentiasa memahami apa jua situasi Mak Ayah.
Mak Ayah sangat banyak berkorban untuk kami.
Hanya Allah SWT shj yang tahu besar mana sayang kami pada Mak Ayah.
Tapi besar sayang kami pada Mak Ayah x dpt dibandingkan dgn besarnya sayang Mak Ayah pada kami kan ?
Semoga kami semua dapat menjadi penyejuk mata dan penenang hati Mak dan Ayah.
We Love You dear Mak and Ayah.
=D
May Allah SWT blessed You.

- We are here because of you, Mak and Ayah -
                                                                                                                  

Monday, November 28, 2011

:: X Boleh Lembik ::

Assalamualaikum wbt.
Ana doakan agar sahabat2 semuanya sihat hendaknya, insyaAllah walhamdulillah :)

Hari ni hari pertama lab untuk blok 11 iaitu blok IMT.
Ilmu Material da Teknologi.
Well, hari ni 3 jam straight dari jam 11 hingga jam 2 petang.
Begitu juga untuk lab2 yg seterusnya.
Jadi, kalo x nak lapar time tgh lab, mkn la kenyang2 b4 lab tu.

Tadi b4 lab, ana cuma makan pisang goreng je kt rumah.
Ingatkan ana akan lapar la masa lab, rupa2nya x lapar.
Hanya lapar lepas lab dh habis.
Bayangkan, 3 jam tu x rasa mcm 3 jam lgsg.
Cepat btl masa berlalu.
Ye lah, semua pakat bz nak oklusikan gigi, nak radirkan gigi, nak gulung wax pe semua.
Memang penat.
Time nak radirkan gigi tu, memang ana gunakan sepenuh tenaga lah.
Habis berpeluh (Lab tu x bukak kipas,huh :P) dan tangan merah2.
Memang lpskan semua tenaga yg ada la.
Masa tu tangan rasa mcm dah x de tangan.
Lenguh yg teramat.
Pendek kata, nak jd dentist ni, x boleh lembik2 la.
Kalo lembik, jenis nak ngada2, haiiii smpai besok pun x siap tugas makmal tu.
Kena kuat !
Strong enough !
Hehe.

Teringat pesan Ayah masa cuti sem lepas.
Masa tu Ayah mintak ana angkat barang.
Tapi barang tu berat.
Ana ckp x mampu nak angkat.
Lps tu trs Ayah cakap,'Along ni nak jd doktor gigi, tp lembik. Nk jd doktor gigi mana boleh lembik2.Nanti nak cabut gigi tu, bukan senang tau. Hang kena berlatih cabut paku banyak2 ni.'
Hehe..
Betul la ckp Ayah tu.
Nak jd dentist, x blh nak lembik2, ckit2 ckp x lrt la, ape la.
Kena kuat.
Qawwiyul Jism :)

InsyaAllah, ana akan menguatkan diri.
Ameen.
Menjadi dentist yang kuat.
Kuat juga untuk agamaNya !
Allahuakbar !
(^_^)

Sunday, November 27, 2011

:: Salam Maal Hijrah 1433 ::

                                                                   Salam Maal Hijrah 1433
Semoga tahun baru ini memberikan semangat yang baru untuk terus berhijrah menjadi Muslim yang lebih baik dari semalam.
 Menjadi Muslim yang diredhaiNya.
Menjadi Muslim yang sentiasa melaksanakan segala apa yang diperintahkanNya.
Perbaharui niat.
Perbaharui azam.
Ambil pengajaran dari hal-hal yang telah lalu untuk kebaikan pada masa depan.

Dari Abdullah bin Amru bin Ash ra, bahwa Nabi Muhammad SAW bersabda, 
'Seorang muslim adalah orang yang menjadikan muslim lainnya merasa selamat dari lisan dan tangan (perbuatannya). Sedangkan muhajir (orang yang hijrah) adalah orang yang meninggalkan segala yang dilarang Allah SWT. 
(Muttafaqun Alaih).

 
Wassalam
:)
 
 
 
 

Thursday, November 24, 2011

:: Syukuri Apa yang Ada ::

Assalamualaikum wbt.
Dah lama ana x update apa2 kan.
Minta maaf.

Ana x tahu nak tulis apa ni.
Cuma cukuplah sekadar mengingatkan diri sendiri dan para pembaca.

Kita ni adalah hambaNya.
Maka kita WAJIB untuk sentiasa bersyukur dengan apa yang kita ada.
Sentiasa tanamkan rasa syukur dalam diri kita, dalam hati kita.
Kita sbg manusia, kadang2 bila tgk org lain dpt sesuatu yg kita x de, kita mesti akan ada rasa x puas hati kan ?
Betul x ?
Jgn cakap x de lah.X baik tipu ooo.Hehe.
Ana pun selalu kot x puas hati tgk org lain ada bnda yg ana x de.
Tapi.....Tapi......Tapi.....
Kita x boleh la rasa mcm tu sebab mungkin org tu ada brg yg kita x de tp dlm masa yg sama, dia x de apa yg kita ada.
Kan ?
Maka, seharusnya kita sentiasa bersyukur.
Bersyukur dengan apa yang ada.
Setiap yg kita ada tu semuanya dtg dr Allah swt.

Andai kita jeles tgk kwn kita makan spaghetti, maka tetaplah bersyukur kerana kita x pernah rasa kelaparan tahap sampai nak kebulur.
Sekurang-kurangnya kita masih ada nasi untuk dimakan dan dibuat alas perut.
Kita jeles tgk kwn kita kat ngra Arab sana makan syawarma, sekurang-kurangnya kita still ada burger untuk dimakan ;)
Pendek kata, BERSYUKURLAH !!
Bersyukur dalam semua perkara.

”Sesungguhnya Allah telah mengeluarkan kamu dari perut ibumu
dalam keadaan tidak mengetahui sesuatu pun, dan Dia memberi kamu pendengaran, penglihatan, dan hati, agar kamu bersyukur.” (Qs. An-Nahl [16] : 78)

Tulisan ini ditulis secara spontan.
Ingatkan awal tadi cuma nak tls ckit, tp terkeluar mcm ni pulak.
X pe la.
Moga tujuan itu sampai.
Bersyukur.
:)
Wassalam.

Tuesday, November 22, 2011

:: Adakah Kita Lupa ? ::

Assalamualaikum wbt.
Ana doakan sahabat2 semua berada dalam keadaan yang sihat sejahtera, insyaAllah dan sentiasa menjadi hambaNya yang terbaik.
Moga segala urusan kita sehari-hari dipermudahkan olehNya, ameen :)
Sabtu dan Ahad lepas, ana join Daurah Muslimat.
Dpt pengisian psl ISK dan SH.
Ini sejarah kita dan Syahadatul Haq.
Penting utk kita tahu psl sejarah Islam kerana dalam apa2 hal, kita akan merujuk kembali sejarah yang lalu untuk diambil pengajaran dan supaya masa depan lebih baik drpd yg lalu.

Jujur, masa sekolah dulu, ana x minat sgt sejarah ni.
Tapi ana jatuh cinta pada subjek sejarah bila ana baca novel Sultan Muhammad Al-Fateh yg PTS terbitkan tu.
Ana pernah post kt blog psl buku tu kan ?
Ana dgn adik2 ana mmg minat la sejarah Islam bila baca buku tu, Alhamdulillah.
Sejak dari situ, ana makin berkobar-kobar nak 'belajar semula' psl sejarah Islam.
Kena tahu dgn lebih detail.
Tugas kita sgt besar yakni menyampaikan Islam itu sendiri.

Tahu x lagu 'Adakah kau lupa?' nyanyian Alarm Me ?
Ana sangat suka lagu tu.
Bila dgr lagu tu, rasa sangat bersemangat, berkobar2 mahu memperjuangkan Islam.
Allahuakbar !
Boleh dgr kt bwh ni lagu tu @ download kt link ni.


InsyaAllah, suatu hari nanti Islam pasti tertegak kembali.
Janji Allah itu pasti.
Allahuakbar !

Friday, November 18, 2011

:: 1 More ::

Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah, kita masih diberi peluang olehNya untuk menikmati segala pemberianNya sehingga ke saat ini.
Moga kita akan sentiasa menjadi hambaNya yang bersyukur.
InsyaAllah :)

Tak nak cakap banyak cuma semalam chatting dgn kawan (dh lama x chat dgn dia), then sembang2 and then dia bg satu link blog ni.
Then baru je tadi ana berkesempatan membacanya.
POST INI



Best :)
Confirm lepas2 ni, blog tu akan jadi tempat untuk ana me'lepak' ;)
Syukran sahabat sbb perkenalkan ana dgn blog tu.
Moga Allah melindungimu.
Moga Allah redha.
Allah yubarik fik, ameen2x ya Rab.

Esok 1 paper je lagi tinggal.
Lps tu, blh rest ckit.
Ckit je sbb isnin dah mula balik rutin kuliah.
Hehe.
Esok malam sampai Ahad petang ada Daurah Muslimat ;)
Semoga dapat tambah ilmu2 yang baru dan bermanfaat, insyaAllah.

Jaga diri semuanya.
Wassalam
(^_^)

Wednesday, November 16, 2011

:: Adikku Hebat ::

Assalamualaikum wbt.

Alhamdulillah, 1 lagi perkhabaran indah lagi menggembirakan daripada adik.
Adik bongsu, si Anisah.
Alhamdulillah, dapat result SPRA yang bagus.
:)
Alhamdulillah.
Hebat sungguh adik2 Along ni.
Anak Mak & Ayah la katakan ;)
Alhamdulillah.
Semoga result UPKK akan lebih bagus.
Begitu juga utk UPSR akan datang.

- Dia ni cukup teringin nak masuk sek Ta'ayah :) InsyaAllah, nnti
dpt lah masuk Ta'ayah tu,ameen -
- Adik-adikku hebat. Kakaknya ? Hmmm -
Apapun, hrpn terbesar Along adlh adik2 Along akan lebih cemerlang dan lebih berjaya drpd Along.
InsyaAllah.
(^_^)
Anak Mak & Ayah, anak2 yg soleh dan solehah.
Semoga kami semua akan sentiasa menjadi penyejuk hati Mak & Ayah.
Sungguh kami semua sangat3x sayangkan Mak & Ayah.
<3

Salam rindu drpd Along buat keluarga tercinta di Taiping, Perak.
Jaga diri semuanya.
Wassalam.

Tuesday, November 15, 2011

:: Random ::

Assalamualaikum wbt.
Tgh mode exam.
2 modul dah lepas.
Nak tau mcm mana muka ana bila ingt balik 2 modul yg dh lepas tu?
Mcm ni
|
|
|
|
\/
T_T

Haa,fhm2 la kan..Huhu
Hrp sgt esok blh buat dgn lbh baik.

Kt bwh ni ada gmbr masa raya qurban aritu.
Kat Konsulat :)
Ni gmbr ana amik drpd kawan.
Ana just edit ckit2 je.
Hehe.
Korban 2 lembu dan 8 kambing.
;)


-Kambing-



Errr... T_T
Cukup lah tu kan.
:)
Ilalliqa'
Wassalam.

Wednesday, November 9, 2011

:: Next > Exam ! ::

Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah, masih diberi peluang untuk bernafas di muka bumiNya ini.
Selawat serta salam buat Nabi Muhammad SAW,junjungan tercinta kita.

Alhamdulillah, tadi ada exam Lab Radiologi.
Tapi ana ada buat silap, kesilapan yang ana sendiri x patut buat.
Kesilapan yang boleh dikatakan sebagai kesilapan yang x wajar lah ;(
Ana tersilap letak filem, patutnya bhgn depan ltk kt depan, tp ana ltk kt blkg.
Tu la,nervous sgt.
Allahuakbar.Confirm dah kurang markah :(
Tp x pe lah, belajar dr kesilapan.
Think Positive :)

Next week ujian bertulis pulak.
Starting from 14th of Nov until 19th of Nov.
At the same time, my sis also is having her SPM exam on 14th of Nov.
Wish u all the best dear ^_^

Skrg ni musim exam.
Semoga berjaya semuanya.
Sama2 berusaha dan sama2 menuju ke arah kejayaan,insyaAllah.

Stop dulu.
Wassalam.

P/s : Sabtu ni ada daurah, Ahad pulak kena gi Bazaar FKG 50 tahun.
Bz btl kamu ye ;P
Study,study !

Tuesday, November 8, 2011

:: Esok Exam Radiologi ::

Assalamualaikum wbt.
Alhamdulillah, KPT sukacita akan menanggung kos penghantaran mayat pelajar Malaysia di Malang yang terbunuh, maka derma kilat ditutup.
Terima kasih KPT.

Ok, esok ana ada exam.
Exam Praktikum Radiologi.
Doakan ana.
Harap sangat ana buat dengan betul.
Ameen ya Rab.
Ya Allah, permudahkanlah urusan kami.
:)



Next Week > Ujian Blok 10 selama seminggu ! 
Sudah bersediakah ?
Belum ! =_=
Jom study !

Wassalam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...