Promo ! Klik Ler..

Monday, February 6, 2012

:: Hari Ni ::





Assalamualaikum wbt.
Ana doakan sahabat2 ana semua sihat ye.
X de apa nak tulis utk hari ini.
Err..sj nk ltk gmbr ni..
Sbrnya adik ana sorg tu request nak mkn penkek, lgpun die duk kt asrama.
Sian la pulak kt die, lgpun ana nnti nak balik Medan dah.
Hehe.
Maka si Along pun buat lah penkek yg x berapa nak lawa utk adik tersayang.
:)
Huhu.
Terima kasih buat Mak sebab bagi duit ckit utk beli bahan nak buat ni + adik yg tlg buat jgk penkek ni ;)

Ok, tu je lah.
Apapun, masak biarlah ikhlas keranaNya.
Anggap semua yang kita lakukan dengan niat beribadah kepada Allah.
Wassalam.

3 comments:

Ad-Dien said...

buat sendiri ke tu?

salam ukhuwwah dari laman WADi, jemput menimba dan sebarkan ilmu dari qalam kibarul ulama' di WADi, moga bermanfaat, dan menimba ilmu baru untuk anda, insyaAllah :)

Nur Afiqah Mohd. Anuar said...

ye,buat sndiri shj..

insyaAllah :)
Salam ukhuwwah kembali,smga sentiasa diredhaiNya.

Ad-Dien said...

amin, waiyyakum ya ukhti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...