Promo ! Klik Ler..

Friday, June 3, 2011

:: Sabar je Lah ::

SABAR..
SABAR..
SABAR..

Exam Blok 8 yang patutnya 08 Jun 2011 sampai 10 Jun 2011 ditunda ke 14 Jun hingga 16 Jun 2011..
Dan tarikh ni pun x sure lg btl ke x..
Dengan result exam Blok 5, 6 & 7 yang x keluar2 since Januari..
Tolong lah..
Kami nak tau result kami..
Kami nak tau result kami secepatnya so that kami dapat tau kami perlu remedial untuk blok2 lepas atau tidak..
Tolong lah..
Kami bukannya tinggal kt sini..
Kami nak balik Malaysia jugak..
Nak balik Malaysia perlu tiket..
Kalau x book dari sekarang, nanti tiket habis/mahal mcm mana ?
Tolong lah sistematik !
Tolong bagitau dengan jelas segala jadual exam kami semua..
Exam blok 8 bila, exam untuk remedial bila, libur semester bila ?
Tolong bagitau..

Rasa nak menangis je..Dah menangis dah pun..
Semalam menangis, hari ni pun menangis lagi..
Tension3x..
Ayah, Along mtk maaf..
Banyak kali Ayah tanya tarikh bila Along nak balik..
Ayah nak book tiket tapi still jawapan Along sama..
"Exam remedial x tau lg bila dan result exam yg lama2 x keluar lagi..Cuti pun x tau lagi sampai bila.."
Along mintak maaf Ayah..
;(
;(
;(

Ya Allah, kuatkanlah aku..
Tabahkan hati aku dengan ujianMu ini ya Allah..

P/s : Minta maaf sbb post ni berbau emotional sikit..Andai kalian berada di tmpt ana, pasti kalian akan turut rasa apa yg ana rasa ;(

2 comments:

kamaliahashim said...

uhuk2 .. nak nanges jugelah camni .. wuwuwuwuwu

Nur Afiqah Mohd. Anuar said...

ye la tu Maliah :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...