Promo ! Klik Ler..

Thursday, May 5, 2011

:: 2 lagi ! ::

Assalamualaikum wbt..
Kaifa haluka/i ya sahabati?
Hari ni Khamis tanggal 01 Jamadil Akhir 
1432 H..
Ada sesiapa puasa sunat Khamis hari ni ?
Sebelum tu, bagi sesiapa yang belum habis ganti puasa untuk Ramadhan yang lepas, cepat2 ganti ya..
X naik tangguh-tangguhkan hutang..
Kena bayar cepat2 :)

Sepanjang musim exam minggu ni, ana selalu sangat rindu..
Rindu pada dia..
Ya !
Ana rindu pada dia !
Rindu pada si dia bernama "Ramadhan"..
Ana x sabar nak tunggu bulan Ramadhan..
Alhamdulillah & InsyaAllah tahun ni ana akan dapat berpuasa dan beraya dengan keluarga..
*Memang tahun ni nak raya dengan family sbb tahun lps raya kt Medan*
Nanti masa Ramadhan nanti boleh la ana nak sahur dengan family n pi solat Tarawih..
Ya Allah..x sabarnya :)
Tapi nanti mesti x boleh selalu sahur 1 family sbb Ayah kerja hujung minggu baru balik, Bangah + Thirah + Syakir kat U/asrama..
Just ada Emak,ana dan adik bongsu..
Tapi x pe..Family tetap di hati :)
Jadi tahun ni ana kena bangun awal untuk bantu Mak kat dapur..
Sebab dulu2 selalu Mak & Ayah je prepare sahur..
Ana just bangun untuk makan je..
Ya Allah..teruk betul..Kena ubah ni..
Dah beso dah..
X boleh mcm ni dah ok..

Tadi ana exam 2 paper, modul 3 dan 5..
Alhamdulillah boleh jawab even ada soalan yang ana main agak2 je..
Jadi sekarang tinggal 2 paper je lagi..
Esok 1 paper..
Lusa 1 paper..
All da best ya Nur Afiqah !
2 more papers to go !
InsyaAllah kamu mampu untuk buat yang terbaik..
Demi Mak Ayah dan adik2 tercinta..
:)

Stop dulu ya..
Nak rehat sementara menunggu solat Zuhur..
Jom Qailullah..
(tidur sblm Zohor)

~Wassalam~



2 comments:

Atiqah said...

assalamualaikum~
yeee! saya pon rindu ramadhan jugak. rindu sgt2. tapi tak pe. 3 bulan tu kejap je. pejam kelip pejam kelip dah bulan 8. pejam kelip pejam kelip dah PMR. -.-
eh maaf yg tu tak de kaitan. haha
harap kita sama2 sempat menghirup udara ramadhan. =P inshaAllah

Nur Afiqah Mohd. Anuar said...

Wslm wbt Atiqah..
Btl tu,masa semakin pnts berlalu..
X pe,thn ni PMR ye ? Bittaufiq wannajah ye..Buat yg terbaik...
InsyaAllah,semoga Allah mempertemukan kita dgn Ramadhan nnti :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...